Politică prelucrare date personale

Politică prelucrare date personale

Pentru a furniza serviciile prestate de www.infogari.ro, avem nevoie să prelucrăm informații  cu caracter personal despre dumneavoastră.
www.infogari.ro explică modul în care sunt tratate datele Dvs. cu caracter personal și modul în care vă protejăm confidențialitatea atunci când utilizați serviciile noastre.

  • Ce sunt datele personale?
  • Ce date prelucrăm despre Dvs?
  • În ce mod colectăm și prelucrăm datele Dvs?
  • Cu cine împărtășim datele Dvs?

1. Ce sunt datele personale?

Datele personale înseamnă orice date sau informații care ne ajută să vă putem identifica direct (de exemplu numele, prenumele).

2. Ce date prelucrăm despre Dvs?

Politica www.infogari.ro constă în colectarea și prelucrarea doar a datelor necesare pentru a vă oferi cea mai plăcută experiență atunci când navigați sau efectuați o rezervare pe site. În general, prelucrăm următoarele tipuri de date despre Dvs:

  • Nume și prenume;
  • Adresă de e-mail;
  • Numărul de telefon;

3. În ce mod colectăm și prelucrăm datele Dvs?

Procesăm date cu caracter personal furnizate în mod voluntar.

Pentru rezervarea cu success a locurilor în transport avem nevoie de informații despre călători (numele și prenumele)  și date de contact (numărul de telefon mobil, adresa de email), pe care le colectăm în urma rezervării online sau telefonic.

4. Cu cine împărtășim datele Dvs?

Datele Dvs personale pot fi transmise și pot fi prelucrate de către partenerii noștri de încredere pentru a vă furniza serviciile.

Pentru vă furniza serviciile pe www.infogari.ro, vom partaja datele Dvs cu partenerii noștri de încredere. Selectăm foarte atent partenerii și furnizorii care efectuează, în numele nostru, operațiuni suport activității noastre.

  • Datele stocate în vederea executării cu success a rezervării și a efectuării călătoriilor NU vor fi transmise către companiile de transport care efectuează aceste călătorii și către alți terți (de exemplu, furnizori de servicii IT, de transport, servicii clienți ) decât în măsura necesară, în cadrul procedurii de înregistrare a biletelor.
  • Datele transferate pot fi utilizate de către furnizorii noștri de servicii doar în vederea îndeplinirii sarcinilor lor, alte scopuri fiind excluse.