Cum fac o rezervare?

1. Accesați site-ul infogari.ro

2. În secțiunea “Formular rezervare”, completați câmpurile, introducând :
– orașul/țara de plecare și orașul/țara de sosire
–  data plecării
– numărul de călători (poate fi modificat și în timpul rezervării).

3. Comparați cursele disponibile și alegeți opțiunea potrivită Dvs, în dependență de ora de plecare/sosire, preț, traseu. Și mergeți mai departe cu butonul “REZERVĂ LOC”

4. Completați formularul “Informații despre pasageri”, cu date veridice pentru ca rezervarea să fie valabilă. Finalizează rezervarea prin butonul “FINALIZEAZĂ REZERVAREA”
*Noi Vă garantăm confidențialitatea și securitatea datelor Dvs expuse în formular, ele vor fi utilizate exlusiv – doar în scopul validării rezevării Dvs.

5. Prin urmare comanda/rezervarea va fi înregistrată , iar utilizatorul (viitorul călător) va primi un SMS pe telefon sau/și un bilet electronic pe e-mail emis de www.infogari.ro cu numărul de telefon al șoferului de la ruta din ziua, ora și direcția rezervată.

Respectând toți pașii indicați mai sus  veți efectua o rezervare cu succes!


Informație importantă :

  • Rutele și rezervările sunt publicate și administrate direct de transportatori.
  • În caz că plecați din Iași, trebuie să fiți la locul de pornire cu minim 30 minute până la plecare.
  • În ziua plecării numărul de telefon indicat în rezervare trebuie să fie activ, în caz contrar călătorul este obligat să contacteze șoferul în ziua plecării
  • Infogari.RO este platformă de rezervare a biletelor, nu poartă răspundere de calitatea serviciilor prestate de către transportatori.

NOTĂ: Rezervările efectuate în prealabil online sau telefonic nu influențează asupra prețului pentru bilet, și nu impune achitarea biletului online, plata pentru bilet se efectuează la urcarea în transport.

Pe lângă rezervările online,  se primesc rezervări telefonice:

  • Orele de lucru: 08:00 – 19:00
  • Telefon rezervari +40771549141