Despre noi

Cine suntem NOI?

Infogari.RO – platformă de rezervare a biletelor de călătorie cu autocarul/microbuzul.
Promovăm un nou concept de a călători!
Suntem soluția completă a experienței de rezervare moderne și confortabile
Călătorește în condițiile tale, oriunde, pe orice telefon, în orice autobuz, în orice moment.
Alegerea este a ta, de aceea am pus puterea în mâinile tale!

Misiunea noastră este să oferim posibilitatea clienților noștri de a găsi într-un singur loc, concentrată toată piața de transport internațional pasageri, să le oferim puterea de a alege opțiunea potrivită, și să fie siguri de locul în transport.

Viziunea noastră este să devenim platforma preferată de rezervări din România, unde clienții noștri vor găsi soluția simplă de a rezerva biletul de călătorie, economisind timp și energie.

Valorile noastre

– Simplitate/Confort
În relația cu clienții, avem în vedere simplitatea și confortul, suntem foarte atenți la modul în care se execută serviciile. Încercăm în mod constant să reducem din complexitate și să simplificăm lucrurile.

– Posibilitatea în alegeri și decizii
Serviciul nostru de rezervare on-line, și parteneriatul cu majoritatea transportatorilor de pe piață, oferă posibilitatea de a alege și a decide cu ce vi se potrivește să călătoriți, de la preț, transportator, și traseu.

– Soluții digitale
Suntem adepții optimizării în orice context, oferim soluția simplă de a rezerva biletul de călătorie prin serviciile de e-booking pe care le practicăm, economisind timpul, și energia Dvs.

– Puterea în mâinile clienților
Orientarea spre client este principala noastră prioritate, tindem să satisfacem necesitățile clienților noștri, și să răspundem în mod constant așteptărilor în ceea ce privește calitatea serviciilor.

Istorie

În 2008 fondatorul nostru , INCULEȚ I., a decis

că piața transportului internațional de pasageri, are nevoie de o platformă de organizare, care să țină la curent călătorii, cu informațiile referitoare la curse, grafic, prețuri. Astfel a efectuat primul pas în crearea platformei de rezervări actuale, prin blogul destinat comunicării cu pasagerii. A început cu cursa Chișinău-București, treptat s-a extins.  Pe parcurs necesitatea unui singur site care să acopere toate aspectele călătoriei a fost evidentă. Ca urmare a fost lansat site-ul infogari.ro

Astfel, s-a născut Infogări.RO

Până în prezent, Infogări.RO acoperă peste 4 000 de direcții (și continuă să crească!).

Echipa Infogări.RO

 

 

“Posibilitatea de a oferi o experiență de călătorie de neuitat la sutele de oameni este ceea ce face ca Infogări.RO să funcționeze cu adevărat special. Echipa noastră face tot posibilul ca călătorii sa fie mulțumiți. Comunicarea cu clienții, prin diverse canale, ne oferă multe idei noi pentru îmbunătățirea activității noastre.”

Echipa Infogări.RO

Infogări.RO: Cea mai buna cale de rezervare Online