Autocar din si spre Italia

Curse regulate de transport pasageri din și spre Italia cu autocare și microbuse


Calatoreste cu autocarul din și spre orice punct - destinație din Italia

Brescia este un frumos oraș italian, situat în apropiere de Lacul Garda, la poalele Munților Alpi.  . Orașul deține o mulțime de obiective turistice arhitecturale de mare interes pentru vizitatori, inclusiv ruine romane, clădiri cu o arhitectură renascentistă fină și părti sugestive ale exceselor lui Mussolini.

Ca orice alt oraș din Italia, Brescia are piețe populare în rândul localnicilor și turiștilor, patru dintre ele fiind foarte mari. Cea mai atractivă piață este cea mai nordică, denumită Piazza della Loggia, aceasta conținând unele dintre cele mai frumoase arhitecturi din oraș, inclusiv Loggia și Dell’Orologio Torre.

Îți poți încheia turul orașului Bresciei de-a lungul lui Corso Magenta, unde vei putea vedea Biserica Santa Eufemia, Palatul Oldofredi, Biserica San Barnaba, Palatul Martinengo și Galeria Tosio-Martinengo care conține mai mult de o mie de picturi ce datează încă din secolul al XV-lea.

 

Daca ești în căutarea unui city break care să îți ofere relaxare, o puternică doză de cultură și o imagine deosebită, noi te ajutăm să ajungi în Brescia!

Din România spre Brescia, punem la dispoziția călătorilor curse regulate și zilnice de autocare ce circulă pe traseu optimizat. Rezervă acum biletul online și bucură-te de o experiență unică!