Plecari autocar Romania – Germania

Călătorește alături de noi din România spre Hamburg, Berlin, Bremen, Hannover, Leipzig, Kassel, Osnabruck, Munster, Dormund, Dusseldorf, Koln, Frankfurt, Nuremberg, Munchen, Ulm, Stuttgart, Freiburg, Trier, Mannheim și orașele din apropriere.

Te ducem direct la adresă și uiți de grija transportului bagajelor sau a banilor cheltuiți pentru transfer până la destinația finală.

Alături de Infogari beneficiați de un transport cu autocarul către Germania în deplină siguranță și la prețuri extrem de avantajoase. Vă punem la dispoziție sisteme de transport moderne, dotate cu aer condiționat, televizor, toaletă ecologică, scaune rabatabile și Wi-FI.

Punem accent pe confortul pasagerilor noștri, pe siguranță acestora și facem tot posibilul pentru a ne îmbunătăți serviciile de transport persoane de fiecare dată.

Avem plecări și sosiri în toată România. Putem prelua călători de oriunde din țară (de la puncte fixe sau de la adresă, acolo unde nu avem agenții), iar transportul spre Germania, îl facem direct la adresă.
Tu îți faci rezervarea, iar noi te contactăm cu o seară înainte, telefonic sau prin sms, pentru a-ți reaminti ora de plecare. 

Bagajele nu mai sunt o grijă. Ele intră în prețul biletului! 
Pe ruta România – Germania, poți transporta Gratuit bagaje de până la 60 kg + un bagaj de mână.
Iar pe ruta Germania – România, transporți bagaje Gratuit în limita a 45 kg + un bagaj de mână.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Pentru REZERVARE ONLINE în 3 pași accesează pagina de rezervări infogari.ro

  • Rezervare fără comision!
  • Plata se face la urcare în autocar!
  • Dacă găsești rezervare mai ieftină, noi îți întoarcem diferența!*
* Valabil pentru aceleași curse, și același traseu

Telefoane de contact:

sau ne scrieti în pagina de contact